Waarom je mailinglijst je meest waardevolle bezit is

Je besteedt uren aan social media, maar vergeet je misschien je meest waardevolle bezit: je mailinglijst. Ontdek waarom deze goudmijn je aandacht verdient en hoe je hem moeiteloos kunt benutten.

Ontdek de superkracht van nieuwsbrieven!

Benieuwd waarom je beter kunt investeren in je mailinglijst dan in social media? Je leest het in dit gratis ebook!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Stel je een situatie voor waarin een ondernemer een bloeiend bedrijf runt. Deze ondernemer was dol op social media en besteedde uren aan het perfectioneren van posts en het netwerken op verschillende platforms. De volgers groeiden gestaag, en de ondernemer was er zeker van dat dit de sleutel tot succes was.

De onverwachte uitdaging

Maar op een dag veranderde het algoritme. Het bereik kelderde en de aanvragen voor diensten daalden mee. In paniek zocht de ondernemer naar alternatieven. Toen doemde de herinnering op aan een bescheiden mailinglijst die al die tijd was verwaarloosd. Maar hoe kon deze effectief worden ingezet?

De oplossing

Het antwoord kwam in de vorm van Contaqt. Met hun kant-en-klare nieuwsbrieven kon de ondernemer eindelijk expertise delen zonder uren te besteden aan het schrijven van content. De professioneel opgestelde nieuwsbrieven, gevuld met waardevolle tips en inzichten specifiek voor de branche, werden gretig gelezen door klanten.

Onverwachte resultaten

Tot verbazing van de ondernemer waren de resultaten al snel zichtbaar. Klanten begonnen te bellen, verwijzend naar de laatste nieuwsbrief. De agenda vulde zich weer met afspraken. En het beste? Er was nauwelijks tijd aan besteed.

Een nieuw perspectief op e-mailmarketing

De ondernemer realiseerde zich dat de mailinglijst, gecombineerd met Contaqt's dienst, veel meer was dan een lijst met e-mailadressen. Het was een directe lijn naar de meest geïnteresseerde potentiële klanten, een schat aan data en een krachtig instrument voor het opbouwen van vertrouwen.

Tastbare resultaten

Een jaar later wordt de mailinglijst beschouwd als het meest waardevolle bedrijfsbezit. Het heeft het klantenbestand aanzienlijk vergroot, de omzet verhoogd en geholpen een reputatie op te bouwen als toonaangevende expert in de regio.

Jouw kans om te groeien

Wil jij ook het volle potentieel van je mailinglijst benutten zonder er zelf veel tijd aan te besteden? Begin vandaag nog met Contaqt's kant-en-klare nieuwsbrieven. Of je nu actief bent in financieel advies, makelaardij, of een geheel andere branche, wij hebben de expertise om jouw klanten te boeien met relevante content.

De voordelen van Contaqt

Ontdek hoe onze dienst je kan helpen om consistent waardevolle content te delen met je klanten, zonder dat het je kostbare tijd kost. Met onze kant-en-klare nieuwsbrieven kun jij je focussen op wat je het beste doet: jouw klanten van dienst zijn.

En nu jij

Klaar om je mailinglijst te transformeren van een vergeten bestand naar je meest waardevolle bezit? Klik hier om direct aan de slag te gaan met Contaqt. Want net als vele succesvolle ondernemers, verdien jij het om het volle potentieel van je expertise te benutten, zonder er zelf uren aan te besteden!

Demo zien?

Wil je eerst een demo zien voordat je besluit om te starten met Contaqt? Dat kan, plan dan hier een demo in en we laten je de mogelijkheden van de software zien.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
"Een goede aanvulling binnen onze communicatiestrategie"
Milko Perdijk
Perdijk Advies
    
Alle nieuwsbrieven zijn kant-en-klaar. Ideaal!
Ricardo Piga
Unico Finance
    
Contaqt helpt mij om in contact te blijven met mijn klanten en geïnteresseerden
Marion de Rijk
AdviesRijk

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Lees verder

Instagram en nieuwsbrieven: het perfecte duo voor jouw marketing

Lees verder

Stop met zenden, start met luisteren: Maak je nieuwsbrief interactief

Lees verder

Vergroot je omzet met elke klik: e-mailstrategieën die écht verkopen